Domaine Kreydenweiss

Alsaceaften

Winemakers dinner med Domaine Kreydenweiss

Tirsdag d. 7. maj 2024

I samarbejde med Erik Sørensen Vin og vinproducent Domaine Kreydenweiss

Velkomst

  Crémant d´Alsace & snacks
NV Lune à Boire Bulle

Menu du Alsace
By Lasse Paulsen

Vol-au-vent med fyld af håndpillede rejer, kalvetunge, brisler og asparges
2018 Duttenberg – Riesling – Domaine Kreydenweiss

Foie gras terrine med pærechutney og ristet brioche
2017 Kritt – Gewurztraminer – Domaine Kreydenweiss

Farseret unghane med hvide asparges, morkel, forårsløg & hønsesauce
2019 Pinot Boir – Pinot Noir – Domaine Kreydenweiss

Munster med sprød knækbrød, kommen og syltede abrikoser
2015 Clos du Val d’Eléon – Riesling / Pinot Gris – Domaine Kreydenweiss

Rabarber i variation, friske bær, vanilleis og karamelknas
 2010 Vendange Tardive – Pinot Gris – Domaine Kreydenweiss

Pris per person kr. 1.245,00
inklusiv velkomst, 5 retters middag, 5 retters vinmenu

faktaboks:

Oplev en aften med vine og retter inspireret i den nordfranske region Alsace, som grænser op til Tyskland og bjergkæden Vogeserne. Denne aften oplever vi en producent som af Tim Atkin kaldes ”et af Alsace’s mest undervurderede” og Le Classement har døbt domænet ”Perfektionisten i Alsace”. Her er tale om spændende og levende vine fra Kreydenweiss, som var pioner for biodynamisk drift i Frankrig, 1989. Sønnen Antoine har siden 1999 haft ledelsen af domænet.

Felt