TYSK VINAFTEN I SELSKAB MED PHILIPP KUHN - TOPPRODUCENT FRA PFALZ
I samarbejde mellem Chef Paulsen & Pedersbæk Vine
Onsdag d. 1. februar kl. 18.30 i Restaurant Hesselet
VELKOMST & SNACKS
NV Sekt Blanc de Noir – Brut Nature
***
Stegt kammusling med jordskok, karse og stenbiderrogn
2017 Riesling ”Steinbuckel” GG VS. 2021 Riesling ”Schwarzer Herrgott” GG
***
Helleflynder fra Vesterhavet med vinterkål, brunet smør og nødder
2020 Riesling ”Kirschgarten” GG VS. 2021 Chardonnay ”Kapellenberg” Erste Lage
***
Confiteret ballontine af fjerkræ, stegte svampe, perleløg og rødvinssauce
2018 Pinot Noir ”Kirschgarten” GG VS. 2018 ”LUITMAR“ Rotweincuvée
***
Vaniljecreme med karamelknas, passionsfrugt, ananas og mangosorbet
2015 Riesling Beerenauslese ”Kirschgarten”
***
Kaffe, te og petit fours
PRIS pr. person kr. 1.245,-
Dobbeltværelse i forbindelse med arrangement kr. 1.195,-
Kan bestilles Skærtorsdag, Langfredag, Lørdag og påskedag
Serveres fra kl. 13.00
1. Tempi
Sildesalat med rødløg og kapers
Æg og rejer med avokado
2. Tempi
Gravad laks med dilddressing
Sprød fiskefilet med remoulade
3. Tempi
Lam med ratatouille
4. Tempi
Rabarberdessert
Pris pr. person v/ minimum 4 personer kr. 595,00
Middag i Restaurant Hesselet á Chef Paulsen
Fredag d. 23. juni 2023 kl. 18.30 i Restaurant Hesselet
VELKOMST & SNACKS
**
Tatar af letsaltet laks med ingefær, kapers, syltede rødløg og urter fra haven
2021 Riesling 50° – Schloss Johannisberg – Rheingau
**
Stegt helleflynder med danske ærter, blomkål, fjordrejer og sauce mousseline
2014 Rully – Bouchard Père & Fils – Bourgogne
**
Kalvemørbrad & kalvebryst med grønne asparges, små gulerødder, morkel og intens rødvinssauce
2019 Estate Pinot Noir – Soléna – Oregon
**
Danske jordbær med jordbærgelé, hvid chokolade og vaniljeiscreme
2022 Brachetto – Cascina Pian d’Or – Piemonte
Pris pr. person kr. 1.395,00
Dobbeltværelse i forbindelse med arrangement kr. 1.195,-