Julefrokost på Hotel Hesselet
Kan bestilles fredage & lørdage fra d. 22. november til og med d. 14. december 2024
Kl. 15.00 Glögg og hjemmelavet julesmåkager
Kl. 18.00 Velkomstdrink & snacks inden middagen
Kl. 18.30 4 retters julemiddag i separat lokale
- Stegt torsk med grønkål, nødder og brunet smør
- Andebryst med selleri, svampe og sauce Marco Polo
- Vachering Mont d’Or med svesker
- Appelsindessert med chokolade, mandelknas og frisk orangesorbet
Kl. 21.30 Aftenkaffe/ the og petit fours
Overnatning i delt klassisk værelse
Kl. 08.00 Morgenmad til kl. 10.30
Pris pr. person fra kr. 1.895,00
Tilkøb af vinmenu kr. 600,00 pr. person
Tilvalg af femte ret, serveres før torsken; Rødbede-gravad laks kr. 195,00 pr. person.
Menu kan ændres til traditionel julebuffet som serveres af 4 tempi:
1. servering: Sildebord med behørigt tilbehør samt æg og rejer (skåle på bordene)
2. servering: Varmrøget laksesalat med creme fraiche, urter og rogn (tallerkenanrettet)
3. servering: Medister, flæskesteg og andesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler og julesauce (stor buffet)
4. servering: Ostebord med sødt og sprødt samt ris a la mande med kirsebærsauce
Tillæg pr. person for ændring af menu til julebuffet kr. 100,00 v/ min. 10 personer.