Souschef søges

Souschef søges

Vi har travlt og søger en Restaurant Souschef i vores dygtige tjenerteam på Hotel Hesselet.

Hvilken profil søger vi?

Som vores nye restaurant souschef bliver du en del af et dynamisk team med høj fokus på glade gæster, personlig service og hvor opgaverne i hverdagen kan spænde vidt forskelligt. Vi spænder over en bred vifte af udfordringer, med vores gourmetrestaurant, selskabslokaler, møder/konferencer og a la carte frokost/ aften.

Som person er du udadvendt, smilende, præsentabel og har lyst til at arbejde med mange kollegaer og gæster omkring dig.

Hvem er vi?

Vi er beliggende ved bøgeskoven i Nyborg og med en fantastisk udsigt over Storebælt og stranden.

Hotellet blev opført i 1967 som et af Danmarks smukkeste design hoteller med sans for detaljer og kvalitet. Den centrale placering i Nyborg ved Storebæltsbroen gør det let og attraktivt at mødes både i business sammenhæng og privat, så vi er en travl virksomhed i det daglige. Hotel Hesselet er et familieejede hotel som byder på afslappet personlig atmosfære og mange af vores gæster kommer igen og igen – de betragter nærmest Hesselet som deres andet hjem.

Vi ligger vægt på at skabe personlige relationer med vores gæster og gør os ekstra umage for altid at være unikke og give den bedste oplevelse.

Vi forventer, at du som restaurant souschef

  • er sælgende og kontaktskabende
  • er velsoigneret og smilende og har en god fysik
  • kan bevare overblikket i travle situationer
  • har et godt kendskab til engelsk og de nordiske sprog
  • er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger

Dine opgaver

  • Du bliver del af et team med masser af energi, mod og begejstring.
  • Du er med til at give nye ansatte og elever en god oplæring.
  • Du udvikler procedurer for afdelingen omkring alt fra vidensdeling til daglige rutiner i samarbejde med restaurantchefen – og du sikrer, at disse overholdes.
  • Du håndterer vagtplanering og tager også fat på andre administrative opgaver, som følger med jobbet i samarbejde med Restaurantchef Rasmus Weimar.
  • Du kan lide en afvekslende hverdag, hvor du arbejder for at sikre den bedste indtjening samt gæsteoplevelse.

Vi tilbyder

  • En spændende og varierende arbejdsdag
  • *4 ugers ferielukket i uge 7, uge 42, henover jul og nytår, samt søndagslukket i vinterperioderne
  • Læring om vin og gastronomi
  • Mulighed for udviklingsrejser/ efteruddannelse
  • Ansvar i samspil med kollegaer
  • God løn og fleksibel vagtplan
  • Fuldtidsstilling

*Hotellet og restaurant Hesselet holder lukket i følgende perioder i 2023

Vi har i perioden d. 3. januar – 31. marts, og fra d. 15. august til 18. december lukket hver søndag efter morgenmaden. Derudover har vi lukket i uge 7 og uge 42 og julelukket fra 18. december til og med d. 3. januar.

Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen besat start 2023, men er også fleksibel med startdato senere hen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rasmus Weimar på rasmus@hesselet.dk eller gastronomisk chef Lasse Paulsen på tlf. (+45) 65 31 30 29 eller på mail lasse@hesselet.dk.

Send din ansøgning og CV til Gastronomisk leder Lasse Paulsen på lasse@hesselet.dk