Vi har travlt og søger en Restaurant Souschef i vores dygtige tjenerteam på Hotel Hesselet.
Hvilken profil søger vi:
Som vores nye restaurant souschef bliver du en del af et dynamisk team med høj fokus på glade gæster, personlig service og hvor opgaverne i hverdagen kan spænde vidt forskelligt. Vi spænder over en bred vifte af udfordringer, med vores gourmetrestaurant, selskabslokaler, møder/konferencer og a la carte frokost/ aften.
Som person er du udadvendt, smilende, præsentabel og har lyst til at arbejde med mange kollegaer og gæster omkring dig.
Hvem er vi:
Vi er beliggende ved bøgeskoven i Nyborg og med en fantastisk udsigt over Storebælt og stranden.
Hotellet blev opført i 1967 som et af Danmarks smukkeste design hoteller med sans for detaljer og kvalitet.
Den centrale placering i Nyborg ved Storebæltsbroen gør det let og attraktivt at mødes både i business sammenhæng og privat, så vi er en travl virksomhed i det daglige. Hotel Hesselet er et familieejede hotel som byder på afslappet personlig atmosfære og mange af vores gæster kommer igen og igen – de betragter nærmest Hesselet som deres andet hjem.
Vi ligger vægt på at skabe personlige relationer med vores gæster og gør os ekstra umage for altid at være unikke og give den bedste oplevelse.
Vi forventer, at du som restaurant souschef:
Dine opgaver
Vi tilbyder:
*Hotellet og restaurant Hesselet holder lukket i følgende perioder i 2023
Vi har i perioden d. 3. januar – 31. marts, og fra d. 15. august til 18. december lukket hver søndag efter morgenmaden.
Der udover har vi lukket i uge 7 og uge 42 og julelukket fra 18. december til og med d. 3. januar.
Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen start 2023 muligt, men er også fleksibel med startdato senere hen.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rasmus Weimar på rasmus@hesselet.dk eller gastronomisk chef Lasse Paulsen på tlf. 6531 3029 eller på mail lasse@hesselet.dk
Send din ansøgning og CV til Gastronomisk leder Lasse Paulsen på lasse@hesselet.dk