Hotel med spa og wellness

Oplev en skøn følelse af velvære i vores spaområde på Hotel Hesselet

  • De smukkeste rammer
  • Gastronomiske højdepunkter
  • Behandlinger for krop og sjæl
  • Skoven, stranden og havet
  • Tryghed, nærvær og fordybelse
  • Tid, omsorg og forkælelse
null

Infrarød sauna

null

Sauna

null

Varmestole

null

Pool

null

Boblebad

Maja Normann på Hesselet

I 2008 indledte Marianne Bak samarbejdet med Hotel Hesselet om opstart af klinikken, som ligger i forbindelse med wellnessområdet. Jeg overtog klinik Hesselet i 2024, men var allerede et kendt ansigt på hotellet, da jeg har været assistent i teamet siden 2010.

Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet indenfor faget i 15 år. Nu beskæftiger jeg mig udelukkende med hotellets spabehandlinger og med keramik og malerier, som du kan ande flere steder på hotellet.

Gennem årene har klinikken udviklet sig, så der nu er tilknyttet op til 5 dygtige freelance assistenter og der tilbydes en bred vifte af skønne behandlinger, spa-, wellness- og kurophold for både krop og sjæl.

Massagen vi tilbyder her, er en blid afspændingsmassage, som giver ro på nervesystemet og gode muligheder for kroppens egne helbredelsesmekanismer. Massage er blevet brugt som helbredende behandling gennem mange tusinde år. Nyere forskning viser også, at massage er yderst gavnlig for både vores fysiske, psykiske og mentale trivsel. Vi har skabt et helt særligt forkælelses- og helsebringende univers for dig som gæst, fyldt med omsorg og høj professionalisme.

Pool og spaområde

Det er tilladt for børn mellem 0 – 15 år at benytte vores pool og spaområde i tidsrummet kl. 06.00 – 09.00, kl. 14.00 – 15.30 samt kl. 18.00 – 22.00. Personer over 15 år har fri adgang til vores forkælelsesområde med swimmingpool, spabad, sauna og fitnessrum.

Dette siger vores gæster om deres ophold her

»Forkælelse og afslapning i Topklasse! Dette smukke sted ved skov og strand, er de perfekte rammer til at komme helt ned i gear og mærke sig selv. Smilende og hjælpsomt personale. Super lækker mad. Særdeles kompetente behandlere.«

»Skønnere findes ikke! Vi kommer igen!«

»Marianne, som giver kropsbehandling gir fornemmelsen af masser af tid, hendes magiske hænder og nærvær sender hurtigt dit sind og din krop hen i total afslapning og nydelse.«

»Fantastisk koncept! – Tusind tak for nogle skønne dage til jer alle«