Brænder du for god service? Så er du måske den kollega vi søger!
Som vores nye kollega bliver du en del af et dynamisk team med høj fokus på glade gæster, personlig service og hvor opgaverne i hverdagen kan spænde vidt forskelligt. Vi spænder over en bred vifte af udfordringer, med vores gourmetrestaurant, selskabslokaler, møder/konferencer og a la carte frokost/ aften.
Som person er du udadvendt, præsentabel og har lyst til at arbejde med mange kollegaer og gæster omkring dig. Muligvis har du et sabbatår eller trænger til nye udfordringer.
Vi forventer, at du som tjener:
Vi tilbyder:
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men er også fleksibel med startdato senere hen.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lasse Paulsen på lasse@hesselet.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Ansøgningen, CV og billede sendes til lasse@hesselet.dk.
Ansøgningerne samt samtaler bliver behandlet løbende.
Gourmet på Hesselet
Gastronomisk tyngde og kompromisløs kvalitet er vores varemærke på Hesselet.
Vi ønsker at fokusere på helhedsoplevelsen, atmosfæren og gennemført gastronomi. Som vores gæst er vi der for dig, og du fortjener den fuldendte restaurant oplevelse.
Vi vil være unikke på vores område og fokusere på at levere det perfekte hver gang.
Vi er altid i udvikling, samtidigt med at vi holder fokus på det genkendelige, den gode mad, det lækre miljø, og de små detaljer.
Alt sammen i en atmosfære som sikrer at vores gæster vender tilbage, både for genkendelsen og fornyelsen skyld.
Om Hotel Hesselet
Beliggende ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne unikke for det perfekte ophold. Her opførte man i 1967 et af Danmarks smukkeste design hoteller med sans for detaljer og kvalitet. Den centrale placering i Nyborg ved Storebæltsbroen gør det let og attraktivt at mødes både i business sammenhæng og privat. Det familieejede hotel byder på afslappet personlig atmosfære og mange af vores gæster kommer igen og igen – de betragter nærmest Hesselet som deres andet hjem. Vi skaber personlige relationer med vores gæster og gør os ekstra umage for altid at være unikke og give den bedste oplevelse.