Vinsmagning

Om vinsmagningsoplevelsen

Med denne vinsmagning, som du kan opleve på Hotel Hesselet, tages du, og dine gæster, med på en rejse gennem vinens smagfulde og komplekse verden. Vi tilbyder tre forskellige typer smagninger, og så er det op til den enkelte, hvilken type, der frister mest.

Vi tilbyder tre forskellige smagning fra tre forskellige vindistrikter eller du kan i samarbejde med vores sommelier sammensætte fra forskellige steder i verden.

Vi garanterer, at der bliver kælet for smagsløgene, og at du lærer, hvordan du smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinkender.

Vinsmagningen varer i 1-1 ½ time og der serveres 4-5 vine, samt brød og vand. Alle vine serveres i vores Riedel Veritas glasserie.

Denne oplevelse er en yderst populær oplevelse til f.eks. mødedeltagere som trænger til et breake eller blot skal forkæles lidt ekstra.

Bestilling af vin- & glassmagning mellem kl. 17.00 – 18.00

Pris pr. person for 3 vine fra kr. 395,00

God fornøjelse!

Reservation på telefon (+45) 65 31 30 29 eller konference@hesselet.dk (Vi tager forbehold for udsolgte datoer.)

Reservation nødvendig min. 8 og max 40 deltagere. Vi tilbyder også Riedel-glassmagning som også kan forudbestilles alle dage på selvvalgt tidspunkt ved min. 8 deltagere.