Romaften i Restaurant Hesselet
A night in Rhum
Fredag d. 13. oktober 2023 kl. 18.30
Romaften i Restaurant Hesselet i samarbejde med Parminder Bhatia fra firmaet 1423. Rom er en verdens forunderlige drikke. Den smager fantastisk, trods sine mange nuancer og forskellige måder at optræde på. Rom har uendeligt mange historier og anekdoter forbundet til sig.
Den stammer fra Caribien – her startede det hele for mange år siden. Vi laver en aften med rommen i centrum og vise hvad den kan – i cocktails, i maden og som en dejlig afslutning på et godt og spændende måltid. Ledsaget af fortællinger bliver du guidet igennem aftenen og rommens univers.
Stående velkomst med romcocktails og snacks
CUBA LIBRE – Mørk Jamaica Rhum & Coca Cola
DAQUIRY – Single Barrel Selection Rhum, rørsukker & lime
MAI-TAI – 3 slags Rhum & orange
Menu
Helleflynder – Brunet smør – Mango – Nødder
Riesling – Schloss Johannisberg
Okseryg – Svampe – Langpeber – Bagte løg
Brunello di Montalcino – Altesino
Blå Stilton – Rom – Figner – Sprødt
Tawny Port – Niepoort Vinhos
Ananas – Vanilje – Karamel – Rom-iscreme
Monbazillac – Château Tirecul la Gravière
Kaffe/the & petit fours
La Maison du Rhum Pérou & Single Barrel Selection Panama
Pris pr. person kr. 1.495,00
Pris pr. dobbeltværelse inkl. morgenmad i forbindelse med arrangementet kr. 1.195,00
Vildtaften
Den 28. oktober 2023 kl. 18.30
Skovens snacks
Vagtelæg – kyllingehjerter – skind
Deutz Champagne – Brut Classic
Paté af fuglevildt (fasan, gråand)
Kvæder, syltede perleløg, frisk salat i skovbær-vinaigrette
Vin: Pinot Gris – Roche Calcaire – Domaine Zind-Humbrecht
Sprød rillette af andelår i panko
Svampecreme, vilde urter
Vildtconsommé
Tortelli af dyrebov og græskar, jordskokkeparisienne, efterårstrøfler
Vin: Bourgogne Pinot Noir – Réserve – Bouchard Père & Fils
Krondyrryg
Lardo, salvie, glaserede rødbeder, Madeira sauce, kastanjer
Vin: Post Scriptum – Prats & Symington – Porto
Blomme fra fynske haver
Golden ganache, biscuit, mokka, Armagnac iscreme
Vin: Floc de Gascogne Rouge – Château de Laubade
Kaffe/the
Pris pr. person kr. 995,00
inkl. velkomst, 5 retters gourmetmenu & kaffe/the
Vinmenu kr. 500,00 pr. person
Pris pr. dobbeltværelse inkl. morgenmad i forbindelse med arrangementet kr. 1.195,00
Vi holder ekstraordinært åbent 2. søndag i advent – kom og vær med.
JULEOPHOLD – SPECIAL
PROGRAM
Ankomst kl. 14.00
***
Afternoon Tea fra kl. 14-16
Hyggelig eftermiddag i Christianslundsstuen med scones, christmas cake, trekantssandwich med laks og agurk, chokolade kreation og berliner med creme samt 1 glas Nyetimber Classic Cuvée
***
Velkomstdrink kl. 18.30
Hvid port & tonic med hjemmelavede snacks
***
Velkomst kl. 19.00
***
3 retters signaturmenu – Christmas Style
- Stegt torsk med grønkål, nødder og brunet smør
- Andebryst med selleri, svampe og sauce Marco Polo
- Appelsindessert med chokolade, mandelknas og frisk orangesorbet
Aftenkaffe/the med hjemmelavede petit fours
Pris pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad kr. 1.895,00
Tilvalg af vinmenu á 500,–
Ekstra overnatning i forbindelse med ophold, pr. dobbeltværelse kr. 995,00