Events

ELEV EVENT PÅ HESSELET
Menu by all the students 25. Juni 2023

Kl. 18.00: Snacks og velkomst i vinbaren
(Alle elever præsenterer hver en lille snack)

Kl. 18.45: 6 retter elevmenu med 4 udvalgte vine serveret i Restaurant Hesselet

STARTER
Færøsk røget laks, på smørtoast, grønne asparges små rejer og skaldyrs mayonaise
Noah Busch 1. års elev

FORRET
Kammusling cheviche, broken gel på Riesling, citronskal, olivenolie og ørredrogn
Christoffer Madsen Anker 2. års elev

MELLEMRET
Stegt rødtunge fra Vesterhavet, med grønne elementer, urter fra haven og kørvelsauce
Mikkel Kristiansen 3. års elev

HOVEDRET
Confiteret ballontine af unghane fra Hopballe, sommertrøfler, hvide asparges og hønseblanquette
Jonas Eckmann 3. års elev

OSTERET
Soufflé af Efterglød, Unika osten, med sprøde kiks, flydende ostecréme og fermenteret honning
Rasmus Rosendahl 2. års elev

DESSERT
Butterdejs mille-feuille, hvid chokomoussé på hyldeblomst, hybenrosesorbet og friske jordbær
Kasper Gudjónsson 3. års elev

Pris pr. person kr. 1.195,00
Prisen er inkl. velkomst, snacks, menu, vinmenu og kaffe/ petit fours

Vin og servering præsenteres og udføres af vores 2 dygtige tjenerelever
Sofie Borup Hansen & Martine Jørgensen Rasmussen

Book bordhotel@hesselet.dk eller på tlf. 6531 3029
Overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad i forbindelse med arrangementet kr. 1.195,00
Enkeltværelse kr. 1.000,00

SKT. HANS AFTEN – D. 23. JUNI 2023

VELKOMST & SNACKS
**
Tatar af letsaltet laks med ingefær, kapers, syltede rødløg og urter fra haven
2021 Riesling 50° – Schloss Johannisberg – Rheingau
**
Stegt helleflynder med danske ærter, blomkål, fjordrejer og sauce mousseline
2014 Rully – Bouchard Père & Fils – Bourgogne
**
Kalvemørbrad & kalvebryst med grønne asparges, små gulerødder, morkel og intens rødvinssauce
2019 Estate Pinot Noir – Soléna – Oregon
**
Danske jordbær med jordbærgelé, hvid chokolade og vaniljeiscreme
2022 Brachetto – Cascina Pian d’Or – Piemonte

Pris pr. person kr. 1.395,00
Prisen er inkl. velkomst & snacks, menu og vinmenu

Romaften i Restaurant Hesselet

A night in Rhum

Fredag d. 13. oktober 2023 kl. 18.30

Romaften i Restaurant Hesselet i samarbejde med Parminder Bhatia fra firmaet 1423. Rom er en verdens forunderlige drikke. Den smager fantastisk, trods sine mange nuancer og forskellige måder at optræde på. Rom har uendeligt mange historier og anekdoter forbundet til sig.

Den stammer fra Caribien – her startede det hele for mange år siden. Vi laver en aften med rommen i centrum og vise hvad den kan – i cocktails, i maden og som en dejlig afslutning på et godt og spændende måltid. Ledsaget af fortællinger bliver du guidet igennem aftenen og rommens univers.

Stående velkomst med romcocktails og snacks

CUBA LIBRE – Mørk Jamaica Rhum & Coca Cola
DAQUIRY – Single Barrel Selection Rhum, rørsukker & lime
MAI-TAI – 3 slags Rhum & orange

Menu

Helleflynder – Brunet smør – Mango – Nødder
Riesling – Schloss Johannisberg

Okseryg – Svampe – Langpeber – Bagte løg
Brunello di Montalcino – Altesino

Blå Stilton – Rom – Figner – Sprødt
Tawny Port – Niepoort Vinhos

Ananas – Vanilje – Karamel – Rom-iscreme
Monbazillac – Château Tirecul la Gravière

Kaffe/the & petit fours
La Maison du Rhum Pérou & Single Barrel Selection Panama

Pris pr. person kr. 1.495,00
Pris pr. dobbeltværelse inkl. morgenmad i forbindelse med arrangementet kr. 1.195,00