Velkomst
Crémant og hjemmelavede snacks
Menu
Stegt rødtunge med hvide asparges og sauce hollandaise
Oksefilet med svampe, grønne asparges, nye kartofler og sauce bordelaise
Chokolademousse, vanilje iscreme, friske bær og knas
Efter maden
Aftenkaffe/the og hjemmelavede petit fours
Pris pr. person fra kr. 995,00
Prisen er inkl: velkomst, 3-retters middag, vine under middagen (3 vine udvælges af Hesselet),
kaffe/the, petit fours, husets blomsterdekorationer, menu- og bordkort.
Menuen er kun forslag og kan ændres efter ønsker.
KONFIRMATION 2025
En af de helt store dage i livet er selvfølgelig konfirmationsdagen. På Hotel Hesselet, har vi rammerne, som skaber en mindeværdig festdag, omgivet af Fyns naturomgivelser, hvor vandet er nært og skoven suser i baggrunden. Her byder vi velkommen til en dag, hvor nærhed og glæde står øverst på listen.
Vi udlejer ikke bare et festlokale – vi skaber en helhedsoplevelse, hvor det ønske I har for dagen, bliver gjort til virkelighed. Til at tage god hånd om alle detaljer, står vores dygtige personale klar, så I kan nyde dagen, uden at tænke på alt det praktiske. Fra velkomstdrink til festkage sørger vi for, at både konfirmanden og gæsterne, finder hygge og forkælelse i vores omgivelser.
Hotel Hesselet er kendt for sin atmosfære. Det er her det klassiske møder den hjemlige hygge. I kan glæde jer til at fejre dagen i vores festlokaler, med udsigt til strand og skov, og en stemning der lægger op til gode stunder. Vi hjælper jer med at forme dagen, så den bliver lige så særlig for gæsterne, som den gør for konfirmanden.
En konfirmation, der vil blive husket for alle de små, som store, øjeblikke, der tilsammen udgør en smuk dag i idylliske omgivelser på Hotel Hesselet.
KONFIRMATION 2025
Hos Hotel Hesselet er hver servering en ret, der er nøje komponeret så den behager både ganen og øjet. Kunstværkerne på tallerknerne, står vores kokke for at lave. De sørger ligeledes for, at hver ingrediens er udvalgt med stor omhu og at disse tilberedes med respekt for råvarerne.
Start dit måltid med en sprød forret, som ledsages af hjemmelavede snacks. Vælg herefter en af vores friske hovedretter, som anrettes smukt for at fremhæve alle de nuancer der er i smagen. Til slut byder vi på en delikat dessert, hvor hvert element er med til at skabe en indbydende og harmonisk helhed.
Efter middagen står vi for aftenkaffe eller the. Aftenkaffen serveres altid med håndlavede petit fours, som en god afslutning på en gastronomisk aften.
Alle vores retter er lavet med passion og stor detaljeorientering. Vores ønske er at give vores gæster en særlig madoplevelse. Hvis der er specielle ønsker til maden, så er det selvfølgelig muligt, at tilpasse menuen, så den passer til netop jeres begivenhed og præferencer.
Hotel Hesselet er beliggende ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne unikke for det perfekte ophold. Her opførte man i 1967 et af Danmarks smukkeste design hoteller med sans for detaljer og kvalitet.