Winemakers dinner – Champagne

I samarbejde med H. J. Hansen Vin og Champagne Deutz

Fredag d. 7. juni 2024 

Velkomst kl. 18.30

Velkomst med Champagne-tasting, østers & snacks

2013 Cuvée William Deutz, 2011 Amour Rosé, 2013 Amour Blanc og NV Deutz Brut Classic

*

Menu og Champagne kl. 19.15

4 retter med pairing by Deutz

*

Dampet hvid asparges med pata negra, Caviar, black garlic og sauce Hollandaise

NV Deutz Brut Classic

*

Stegte jomfruhummere med morkel, gulerod og hummersauce

NV Deutz Brut Rosé

*

Stegt pighvar med fennikel, spinat, grøn asparges og fiskefumé med saltet Caviar

2017 Deutz Blanc de Blancs

*

Friske danske jordbær og hindbær med hyldeblomstsorbet, marengs og mandelkrokant

NV Deutz Demi-Sec

Pris per person kr. 2.995,00

Overnatning inkl. morgenmad i forbindelse med arrangementet
Dobbeltværelse for 2 personer kr. 1.195,00
Enkeltværelse for 1 person kr. 1.000,00


FAKTA

”William Deutz og Pierre-Hubert Geldermann var oprindelig vinhandlere i Tyskland. Det blev dog svært tiltrukket af selve

fænomenet champagne flyttede til regionen af samme navn i 1830 for at begynde en handel med champagne. I 1838

grundlagde de deres champagnehus, Deutz & Geldermann, i byen Aÿ. De var overbeviste om, at de bedste druer var

hjørnestenen i store vine, så de begyndte at købe vinmarker og lave deres egen champagne. Ved en kombination af deres

tekniske ekspertise og viden om vinmarkedet, udviklede de to Deutz internationalt. I 1993 købte Rouzaud-familien en majoritetsandel

i Champagne Deutz. De ejede i forvejen store vingårde – eksempelvis Louis Roederer.

Felt