Winemakers dinner – Alsace

I samarbejde med Erik Sørensen Vin og vinproducent Domaine Kreydenweiss

Tirsdag d. 7. maj 2024

VELKOMST . KL. 18.30

Crémant d´Alsace & snacks

NV Lune à Boire Bulle

 

MENU DU ALSACE

By Lasse Paulsen

Vol-au-vent med fyld af håndpillede rejer, kalvetunge, brisler og asparges

2018 Kritt – Pinot Blanc – Domaine Kreydenweiss – MG

*

Foie gras terrine med pærechutney og ristet brioche

2018 Grand Cru Muenchberg – Pinot Gris – Domaine Kreydenweiss

*

Hesselets brødservering

2019 Pinot Boir – Pinot Noir – Domaine Kreydenweiss

*

Farseret unghane med hvide asparges, morkel, forårsløg & hønsesauce

2020 Grand Cru Wiebelsberg – Riesling – Domaine Kreydenweiss

*

Munster med sprød knækbrød, kommen og syltede abrikoser

2022 Lune à Boire Orange – Gewurztraminer / Silvaner – Domaine Kreydenweiss

*

Rabarber i variation, friske bær, vanilleis og karamelknas

2017 Kritt – Gewurztraminer – Domaine Kreydenweiss

Pris per person 1245,-kr. inklusiv menu, vine og velkomst

Overnatning inkl. morgenmad i forbindelse med arrangementet
Dobbeltværelse for 2 personer kr. 1.195,00
Enkeltværelse for 1 person kr. 1.000,00

FAKTA

Oplev en aften med vine og retter inspireret i den nordfranske region Alsace, som grænser op til Tyskland og bjergkæden

Vogeserne. Denne aften oplever vi en producent som af Tim Atkin kaldes ”et af Alsace’s mest undervurderede” og Le

Classement har døbt domænet ”Perfektionisten i Alsace”. Her er tale om spændende og levende vine fra Kreydenweiss,

som var pioner for biodynamisk drift i Frankrig, 1989. Sønnen Antoine har siden 1999 haft ledelsen af domænet.

Felt