I samarbejde med Erik Sørensen Vin og vinproducent Domaine Kreydenweiss
Tirsdag d. 7. maj 2024
VELKOMST . KL. 18.30
Crémant d´Alsace & snacks
NV Lune à Boire Bulle
MENU DU ALSACE
By Lasse Paulsen
Vol-au-vent med fyld af håndpillede rejer, kalvetunge, brisler og asparges
2018 Kritt – Pinot Blanc – Domaine Kreydenweiss – MG
*
Foie gras terrine med pærechutney og ristet brioche
2018 Grand Cru Muenchberg – Pinot Gris – Domaine Kreydenweiss
*
Hesselets brødservering
2019 Pinot Boir – Pinot Noir – Domaine Kreydenweiss
*
Farseret unghane med hvide asparges, morkel, forårsløg & hønsesauce
2020 Grand Cru Wiebelsberg – Riesling – Domaine Kreydenweiss
*
Munster med sprød knækbrød, kommen og syltede abrikoser
2022 Lune à Boire Orange – Gewurztraminer / Silvaner – Domaine Kreydenweiss
*
Rabarber i variation, friske bær, vanilleis og karamelknas
2017 Kritt – Gewurztraminer – Domaine Kreydenweiss
Pris per person 1245,-kr. inklusiv menu, vine og velkomst
Overnatning inkl. morgenmad i forbindelse med arrangementet
Dobbeltværelse for 2 personer kr. 1.195,00
Enkeltværelse for 1 person kr. 1.000,00
FAKTA
Oplev en aften med vine og retter inspireret i den nordfranske region Alsace, som grænser op til Tyskland og bjergkæden
Vogeserne. Denne aften oplever vi en producent som af Tim Atkin kaldes ”et af Alsace’s mest undervurderede” og Le
Classement har døbt domænet ”Perfektionisten i Alsace”. Her er tale om spændende og levende vine fra Kreydenweiss,
som var pioner for biodynamisk drift i Frankrig, 1989. Sønnen Antoine har siden 1999 haft ledelsen af domænet.